Plusmoment

Veel ouderen hebben te maken met eenzaamheid. Wanneer geliefden en vrienden om hen heen wegvallen is de kans aanwezig dat ze sociaal geïsoleerd raken. Bij Optimaal Zorg hechten we veel waarde aan uw kwaliteit van leven. Daarom bieden wij het plusmoment.

Het plusmoment staat in het teken van persoonlijke aandacht en gezelligheid. Onze zorgverleners nemen uitgebreid de tijd voor extra persoonlijke aandacht zoals u die wenst.

Invulling plusmoment

De invulling van een plusmoment is geheel persoonlijk. Samen een maaltijd koken, een ontspannende wandeling door het park of samen een uitstapje maken. Bij een plusmoment is alles mogelijk. Wij luisteren graag naar uw wensen en voorkeuren. Wellicht heeft u behoefte aan een goed gesprek of wilt u graag samen uw fotoboeken bekijken en herinneringen ophalen. Alles is mogelijk.

Frequentie plusmoment

Aan de hand van uw wensen spreken we de frequentie van het plusmoment af en hoelang het plusmoment duurt. U kunt het plusmoment aanvragen als verlenging van een bestaand zorgplan. Wij breiden dan het bestaande zorgmoment uit met het door u gewenste plusmoment.

Heeft u nog geen zorg van Optimaal Zorg en heeft u interesse in een plusmoment? Geen probleem, u kunt het plusmoment particulier inkopen. Wij zullen samen uw wensen en de frequentie van het plusmoment afstemmen.