24-uurs Verzorging en –Verpleging

24-uur thuiszorg

Als u ziek bent kunt u ineens voor de moeilijke keuze staan: opname in een verpleeghuis of thuiszorg. Met 24-uurszorg kunt u opname in een verpleeghuis voorkomen. Optimaal Zorg biedt u exact de zorg die u nodig heeft om thuis te kunnen blijven wonen in uw vertrouwde omgeving. Het zorgteam van Optimaal Zorg is de hele dag beschikbaar voor verpleging en verzorging. Daarnaast kunnen wij helpen met andere dagelijkse bezigheden. Ons vaste team van professionele zorgverleners staat 24 uur per dag voor u klaar.

Kleine vaste zorgteams

Bij Optimaal Zorg weten we hoe belangrijk het is om een goede band te hebben met uw zorgverleners. Het is tenslotte niet niks om 24 uur per dag zorgverleners in huis te hebben. Daarom werken wij met kleine vaste zorgteams zodat u altijd geholpen wordt door vertrouwde, bekende zorgverleners. Hierbij zorgen wij ervoor dat uw zorgteam ook qua karakter bij u past. Onze vakbekwame zorgverleners geven een gevoel van zekerheid in uw eigen omgeving.

Optimaal Zorg ontzorgt

24-uurs zorg ontzorgt u en uw partner en mantelzorger(s). Ons vaste team van professionals staat 24 uur per dag klaar om de verzorging en/of verpleging voor hun rekening te nemen. Een ziek gezinslid is ook voor uw partner en andere gezinsleden een moeilijke periode. Het zorgteam houdt de gezinsleden op de hoogte over het ziektebeeld. Daarnaast zijn onze zorgverleners altijd beschikbaar voor een goed gesprek Hierdoor vergroten we de kwaliteit van leven voor u en uw dierbaren.

Mantelzorger(s)

Wilt u zelf bijdragen aan de zorg voor uw dierbare? Wij denken graag met u mee. Daarom is het bij ons altijd mogelijk om als mantelzorger(s) mee te draaien in het zorgrooster. Deel uw vragen, wensen of opmerkingen gerust met ons.