Onze dienstverlening

Optimaal Zorg is gespecialiseerd in de zorg voor ouderen.

Wat wij bieden:
Onze specialisatie is begeleiding, persoonlijke verzorging en verpleging thuis. Heeft u tijdelijk of langdurig hulp nodig bij uw persoonlijke verzorging en/of verpleging dan helpen wij u graag om dit te realiseren. Onze ervaren verzorgenden en verpleegkundigen zijn gekwalificeerd om alle handelingen te verrichten waarvoor zij zijn opgeleid.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Wijkverpleging
  • Persoonlijke verzorging
  • Verpleging
  • Nachtzorg
  • 24-uurs verzorging en -verpleging
  • Begeleiding
  • Terminale Zorg
  • Hulp bij dementie

Optimaal Zorg regelt thuiszorg voor ouderen. Onze zorgverleners zijn persoonlijk en zorgvuldig door ons geselecteerd en hebben respect en begrip voor ouderen. Zij zijn er voor u op elke gewenst en afgesproken moment van de dag.
De begeleiders helpen bij lichte huishoudelijke taken zoals het doen van boodschappen, het draaien van een wasje of het voorbereiden van een maaltijd. Maar ook het houden van gezelschap, het doen van een spelletje, het samen lezen van de krant maakt deel uit van de dienstverlening. Optimaal Zorg neemt niet het roer over maar biedt de oplossing om zelf zo lang mogelijk de regie over uw eigen leven te blijven houden.

Wij bieden vele mogelijkheden om u te helpen zo lang mogelijk te blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Of het nu gaat om zorg bij dementie zoals de ziekte van Alzheimer, terminale thuiszorg of zorg in aanvulling op de mantelzorg onze gespecialiseerde zorgverleners staan voor u klaar.

Bij ons staat uw hulpvraag centraal. Wij werken met vaste kleine zorgteams. U wordt verzorgt door steeds dezelfde mensen waardoor de betrokkenheid groeit.

Onze zorgverleners leveren kwaliteit op een persoonlijke manier, zij gaan uit van uw wensen en zorgen voor een prima samenwerking met bijvoorbeeld huisarts en therapeut.

Wij leveren zowel particuliere thuiszorg als geïndiceerde thuiszorg gefinancierd vanuit de overheid, zoals een persoonsgebonden budget (PGB). Een combinatie behoort ook tot de mogelijkheden.